Sýr Raclette

75,00 

Švýcarský sýr Raclette

  • vyrobeno z kravského nepasterizovaného mléka
  • vhodný na fondue a rozpékání
  • zrající aromatický sýr
  • obsah tuku v sušině 45%
  • země původu Švýcarsko
  • cena za 100 g
  • zasíláme vakuově zabalené

Skladem

Sýr Raclette - základ švýcarské kuchyně

Sýr Raclette se vyrábí ve tvaru šestikilových kol s béžovou až hnědou kůrou a tmavě slonovinovým sýrovým těstem. Patří mezi tradiční švýcarské sýry zrající minimálně 6 týdnů, některé však i několik měsíců. Ve Švýcarsku se tento silně aromatický sýr používá k přípravě národního pokrmu zvaném fondue .

Další informace

Hmotnost 0,3 kg
Katalogové číslo: 6659 Kategorie: