Reliéf z mléčné čokolády Kolo
Reliéf z mléčné čokolády Kolo
- vyrobeno z jemné mléčné čokolády s podílem kakaové sušiny 36%
- dekorováno hořkou a bílou čokoládou
- výška balení 105 mm
- šířka balení 145 mm
- hmotnost 70 g
- uchovávejte v suchu a chladu
Výrobce Weibler Confiserie Německo
Vážení a milý zákazníci, čokoládu odesíláme od pondělí do středy. Do dopravy ve středu se dostane objednávka přijatá nejpozději v úterý do 17-ti hodin. Chceme se tím vyhnout skladování přes víkend na přepravím depu, kde nejsou zaručeny dobré tepelné podmínky. Máte tak jistotu, že Vám čokoláda bude doručena v prvotřídní kvalitě.
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko (18%), kakaová hmota, sušená smetana, emulgátor: sójový lecitin; vanilkový extrakt
Nutriční hodnoty ve 100g: energetická hodnota 2405kJ / 577 kcal, tuk 38g (nasycené mastné kyseliny 23g), sacharidy 53g (cukr 53g), bílkoviny 5,6g, sůl 0,16g.
Možné stopy: lískové ořechy, mandle.
116,00 Kč
Vyprodáno
O čokoládě
Kakaové boby, výchozí surovina pro výrobu čokolády, pocházejí z Jižní Ameriky. První zmínky o kakaových bobech jsou spojeny s mayskou civilizací. Mayové kakaové boby pěstovali a čile s nimi obchodovaly. Kakaové boby se dokonce používaly jako platidlo. V roce 1502 po objevení Ameriky se díky Kryštofu Kolumbovi dostaly kakaové boby do Španělska. U dvora císaře Montezumy se z kakaových bobů, které se nejprve upražily a následně rozdrtily začal připravovat nápoj s názvem Xocolatl. Protože nápoj byl velice hořký a nikomu příliš nechutnal, začal se ochucovat medem a kořením, převážně vanilkou. Ve studeném nápoji však koření nevonělo a tak se nápoj začal ohřívat....Od této chvíle už se jen pracovalo na tom, aby čokoláda získala podobu, jak ji známe dnes.
Další informace
Hmotnost | 0,1 kg |
---|---|
Rozměry | 14,5 × 2 × 10,5 cm |