Mufloní salám

83,00 

Mufloní salám

Váha:

 

Skladem

Jak to chodí u Kazdů

Řeznictví bylo založeno v roce 1923 panem Eduardem Kazdou a jeho ženou Mariií. Dne 19.9.1929 zakoupili manželé Kazdovi dům č.p. 258, který se nachází na křižovatce v centru města Ůpice a zde dnes již druhá generace traduje řeznické řemeslo.

Základem našich masných výrobků je prvotřídní čerstvá surovina a perfektní znalost zpracování masa.
Proto nám 5x týdně dováží čerstvé maso vybraní dodavatelé. Spolupracujeme s regionálními dodavateli, kteří jsou schváleni pro produkci v zemích EU, jsou pod stálou veterinární kontrolou a je u nich výborná kvalita opracování masa z kontrolovaných chovů.
V naší výrobně masných výrobků pracují odborně vyškolení zaměstnanci pod vedením technologa a mistra masné výroby.
Specializujeme se na výrobky ze zvěřiny, kterou nakupujeme od myslivců v našem regionu a zpracováváme ve vlastní bourárně dle certifikace HACCP.
Velké oblibě se těší trvanlivé fermentované masné výrobky jak zvěřinové, hovězí, skopové nebo z klokaního masa.

Jak to funguje fermentace masných výrobků

Vedlejší produkty fermentace – kyseliny a alkohol – jsou přírodní konzervanty, které pomáhají potraviny déle uchovávat. Vytvářejí se úplně nové chutě, plné umami (tzv. páté chuti) – nemluvě o tom, že fermentované potraviny prospívají zdraví. A to hned několika způsoby! Předně je jídlo lépe stravitelné, protože přítomné mikroorganismy štěpí cukry a škroby, kromě toho jsou takto upravené potraviny výživově bohatší, nabité vitaminy C a B, a působí jako přírodní antioxidanty. Obsažené živé kultury dělají blaze trávicímu systému, a tím také zvyšují imunitu. Mohou dokonce zastavit množení škodlivých bakterií, jako je třeba salmonela.

Další informace

Hmotnost 0,222 kg
Katalogové číslo: 1515 Kategorie: