Cabernet Moravia Rosé BIO

219,00 

Vinařství Pavel Binder

Přívlastek: kabinet 2019 polosladké

Vinařská podoblast: Velkopavlovická

Obsah zbytkového cukru: 17,5 g/l

Obsah kyselin: 5,1 g/l

Obsah alkoholu: 11 % obj.

Objem láhve: 0.75 l

Jen 1 skladem

Cabernet Moravia Rosé

Cabernet Moravia Rosé BIO je šťavnaté a svěží s plnou škálou ovocných chutí a vůní, kterým dominuje vyzrálá moruše, černý rybíz a maliny s nádhernou kyselinkou podpořenou zbytkovým cukrem v závěru.

Víno Cabernet Moravia Rosé je vyrobeno technologií částečné macerace, kdy se hrozny nejprve podrtí a poté krátce macerují. Následuje kvašení tři až sedm hodin. Poté se hrozny lisují, rmut nechá fermentovat, po stáčení a filtraci výsledný mošt nadále zraje.Tento způsob zpracování dává vínu svěžest a lehkost.

Výborné v kombinaci s parmskou sušenou šunkou a žlutým melounem.

Historie Rodinného vinařství Pavla Bindera sahá do roku 1999. Tento rok je mezníkem, v němž se od tradičního vinařství provozovaného v rodině po desítky let přešlo k profesionálnímu způsobu pěstování hroznů a výroby vína.

V roce 2008 zahájil vinař Pavel Binder na svých vinicích přechodné období z klasického ošetřování vinic na ekologické a v roce 2011 získal již první certifikace na vína vyráběná z ekologicky pěstovaných hroznů.

Důkazem kvality a správně zvolené filozofie výroby vína je řada ocenění z prestižních domácích i mezinárodních výstav. Vynikajícím úspěchem se stalo umístění našeho biomoštu Veltlínské červené rané 2011 v soutěži Biopotravina roku 2011 – vítěz kategorie Nápoje.

Další informace

Hmotnost 1,2 kg
Katalogové číslo: 1021 Kategorie: Štítek: